DigitaalPlan is een nieuwe online service die u eenvoudig, voordelig en snel voorziet van een gevalideerde dataset voor het publiceren van uw ruimtelijke besluiten op de landelijke website Ruimtelijkeplannen.nl. Aan de hand van een eenvoudig te doorlopen stappenplan wordt u gevraagd de benodigde informatie aan te leveren. Op basis daarvan verzorgen wij de verbeelding (kaart) en wordt een unieke dataset samengesteld die u direct kunt publiceren. Deze door buro WAALBRUG ontwikkelde standaard maakt voor u direct inzichtelijk welke gegevens nodig zijn voor het samenstellen van een dataset. Hierdoor zijn uw gegevens altijd compleet en bespaart u tijd en geld. Dus geniet van het gemak van DigitaalPlan door uw gegevens eenmalig en compleet aan te leveren en vraag nu uw account aan!

Hoe werkt DigitaalPlan?

Om gebruik te maken van DigitaalPlan heeft u een account nodig dat u de toegang verschaft tot de beveiligde omgeving van de service. Dit account is gekoppeld aan uw organisatie. Dit betekent dat meerdere personen binnen dezelfde organisatie gebruik kunnen maken van DigitaalPlan. Het aanvragen van een account is geheel gratis. U betaalt enkel per afgenomen product.

Per product wordt in een online formulier overzichtelijk weergegeven welke gegevens u in dient te vullen en welke bestanden u dient te uploaden. Heeft u niet de software om de verbeelding te maken? stuur dan een ingescande plangrens mee, dan maken wij de verbeelding voor u. Na de verzending hiervan kunt u vervolgens de status van de levering volgen in het statusoverzicht van uw account. U ontvangt een email met een link om de dataset te downloaden zodra deze gereed is. De dataset kan vervolgens direct worden gepubliceerd op Ruimtelijkeplannen.nl.

Kijk voor meer informatie en prijzen op de website van Buro Waalbrug.