Bongers-Jansen kan met trots mededelen dat u sinds kort ook bij ons terecht kunt voor een GPR-expert. Wij werken al langere tijd samen met GPR Gebouw, waarmee het mogelijk is de duurzaamheidsprestaties van een gebouw binnen enkele uren helder in beeld te brengen. Onze eigen GPR-expert is dan ook op de hoogte van de relaties tussen verschillende duurzaamheidsthema’s en weet hoe uw gebouwontwerp geoptimaliseerd en dus verduurzaamd kan worden.

Bovendien kan onze GPR Gebouw Expert controles uitvoeren op berekeningen voor een second opinion of kan hij ingeschakeld worden voor de onderbouwing van een aanvraag voor MIA/Vamil (Milieu Investeringsaftrek). Het gaat hier om een belastingvoordeel voor utiliteitsbouw. Het is mogelijk om wel tot 75% van de helft van uw investering aan belastingvoordeel terug te ontvangen.

De GPR Gebouw Expert van Bongers-Jansen kan uw complexe vragen beantwoorden en betrouwbare adviezen geven met betrekking tot het werken met GPR Gebouw in projecten. Wilt u de duurzaamheid van uw gebouw of van uw bouw- of renovatieplan officieel kunnen aantonen? Met een GPR Gebouw Ontwerp- of Oplevercertificaat laat u zien dat uw gebouw of ontwerp getoetst is op zijn kwaliteit. Dit certificaat kan afgegeven worden door de GPR Gebouw Expert.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze GPR Gebouw expert.