Maarten Disbergen

Wat maakt het zo bijzonder leuk om voor Bongers-Jansen te werken?

In 2009 ben ik, direct na mijn opleiding, begonnen bij Bongers/Jansen als duurzaamheidsexpert. Een opleiding sluit bijna nooit één op één aan met het werk wat je daarna doet. En dat gold ook voor mij. Bongers/Jansen heeft mij toen de mogelijkheid geboden om middels diverse opleidingen en cursussen mijzelf verder te ontwikkelen. En ook nu ik al ruim 9 jaar bij Bongers/Jansen werk, krijg ik nog steeds de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen.

Waar haal jij de uitdaging uit?

De installatietechniek is een branche die zich in rap tempo ontwikkeld. We hebben te maken met nieuwe vraagstellingen vanuit de markt, maar ook met nieuw beleid van de overheid. Alleen die ontwikkelingen bijhouden is al een uitdaging op zich. De uitdaging zit in het zo goed mogelijk adviseren van onze klanten, waarbij we niet alleen kijken naar de huidige situatie, maar ook flexibel moeten zijn naar de toekomst toe. Als duurzaamheidsexpert bij Bongers/Jansen is het mijn uitdaging om gebouwen zo duurzaam mogelijk te maken, binnen de beschikbare financiële en technische kaders.

Als duurzaamheidsexpert bij Bongers/Jansen is het mijn uitdaging om gebouwen zo duurzaam mogelijk te maken, binnen de beschikbare financiële en technische kaders.
Hoe omschrijf je de collega's bij Bongers-Jansen?

Het voordeel van een middelgroot bedrijf is dat je alle collega’s kent. We zijn bij Bongers/Jansen niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk betrokken bij elkaar. Of het nou even kort het weekend met elkaar bespreken is, een kraamvisite of een jubileum. Maar ook voor minder leuke dingen of wanneer je hulp nodig hebt, je kan altijd bij een collega’s terecht.

Wat zorgt ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat?

Het is een combinatie van factoren waardoor ik iedere dag weer graag aan het werk gaat. De werkzaamheden zijn gevarieerd en er is nooit een dag hetzelfde. De ene dag op kantoor en de andere dag weer een overleg of bouwbezoek. Maar ook de leuke collega’s, de opdrachtgevers en samenwerking met andere partijen zorgen ervoor dat iedere dag weer een geslaagde dag is.

Maarten Lubbers

In augustus 2015 ben ik begonnen als elektrotechnisch tekenaar bij Bongers/Jansen, vanuit mijn afstudeerstage was het mogelijk hier aan de slag te gaan.

Bongers/Jansen is een werkgever die veel geeft om de kennis van hun werknemers, dit blijkt uit de opleidingen die aangeboden worden. Ik heb hier dan ook de kans gekregen om een post-bachelor opleiding af te ronden. Een volgende Mbo-opleiding staat ook weer op de planning. De kans om door te groeien maakt het voor mij leuk om bij dit bedrijf werkzaam te zijn.

De collega's staan altijd open voor vragen en ondersteuning waardoor het gemakkelijk is om te wennen aan een nieuwe werkomgeving en de werkzaamheden.

Bongers/Jansen is een werkgever die veel geeft om de kennis van hun werknemers, dit blijkt uit de opleidingen die aangeboden worden.