De Van Kessel Groep presenteert zich op Vakbeurs Facilitair
Op 14, 15 & 16 januari a.s. is de Van Kessel Groep tezamen met 9 andere bedrijven in een gezamenlijke beursstand aanwezig op de Vakbeurs Facilitair. Thema van dit ontmoetingsplein is ‘de huisvesting van morgen’. Doordat deze bedrijven elkaar aanvullen en op unieke wijze samenwerken, ontstaat er een compleet kennisnetwerk. Hier kan de bezoeker terecht met vragen over onder andere de initiatieffase van bouwprojecten (nieuwbouw, renovatie en uitbreiding), duurzaam beheer en onderhoud van huisvesting, het verduurzamen van gebouwinstallaties, gebouw- en installatie inspecties, energiebeheer en –besparing en  wet- en regelgeving.

DuurzameR Huisvesten, het motto van de Van Kessel Groep
Met DuurzameR Huisvesten is een veel beter rendement te behalen. De Van Kessel Groep durft dit te garanderen! Wij kijken integraal naar alle aspecten van de leef- en werkomgeving. Zijn ruimtegebruik en bezettingsgraad te optimaliseren? Kan de levensduur worden verlengd? Zijn er technische of energetische verbeteringen? Kunnen de exploitatielasten omlaag? Dat is DuurzameR Huisvesten. Een aanpak die ontwikkeld is vanuit het dagelijkse gebruik, gebaseerd op een jarenlange praktijkgerichte ervaring.

De Van Kessel Groep 
De Van Kessel Groep bestaat uit 6 bedrijven die optimaal samenwerken. Zij maken gebruik van elkaars kennis en ervaring, opgedaan in de dagelijkse praktijk en zij zetten dit om in exploitatiegericht denken. Dát maakt de Van Kessel Groep bijzonder. Deze bedrijven zijn: Van Kessel & Janssen,Accommodation Management, Bongers/Jansen, EnergyAlert, buro Waalbrug en Merk & Media boost. Meer informatie over deze bedrijven is te vinden op www.vankesselgroep.nl

Ontmoetingsplein: Huisvesting voor morgen
Graag verwelkomen wij u op ons ontmoetingsplein (stand 1C.086) op: woensdag 14 of donderdag 15 januari van 10.00 tot 19.00 uur of op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De Van Kessel Groep presenteert zich hier samen met 9 bedrijven die bewust omgaan met vastgoed: Blygold, Bonarius bedrijven, DuurzaamGebouw, EnergyServices, Kontek Engineering, MPARE, Monarch, Van Wijk Vastgoedonderhoud en WeL Inspectie.  

Vakbeurs Facilitair
Editie 2015 van vakbeurs Facilitair vindt plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.  Facilitair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire sector. Facilitair biedt een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten georganiseerd, zoals recepties en themapresentaties. Kijk voor meer informatie www.vakbeursfacilitair.nl.