Zoals eerder al aangekondigd, waren wij afgelopen vrijdagmiddag te gast bij Elver te Nieuw Wehl in het kader van NL doet.

Om 12.30 startten we deze vrijwilligersmiddag in Banningshof, het restaurant van Elver, waar we gezamenlijk lunchten met soep en broodjes. Na een korte introductie werden we in groepen op verschillende locaties aan het werk gezet. Er werden flink wat verblijfsruimtes geschilderd, zowel lege ruimtes als bezette ruimtes: en extra uitdaging dus om de begeleiding en cliënten van Elver niet in de weg te lopen! Naast de likjes verf die hier en daar op de muren gesmeerd werden, kregen ook het speelplein en de zandbak een grondige onderhoudsbeurt.

Rond 16.00 werd de middag afgesloten met een dankwoord vanuit Elver en kon er nageborreld worden. Uiteraard werd hier ook de jaarlijkse groepsfoto genomen.

Beste cliënten en personeel van Elver, we hopen dat jullie weer lekker kunnen gaan genieten van een opgefriste accommodatie. Bedankt voor jullie gastvrijheid en voor de paraplu’s; die gaan zeker goed van pas komen!